Loading...
UA
UA
Назад

Про нас

Мама Гочі – бутік-ресторан, що спеціалізується на регіональній кухні Грузії – телавській.
Рецепти страв – сімейні таємниці бренд-шефів Нуну та Заїри.
Так у Києві з’явилося найзолотіше курча тапака з самою правильною скоринкою, Наполеон на козиному молоці та хачапурі на мінеральній воді Боржомі.
Більш того, приміщення Мама Гочі – ледь не єдине діюче бомбосховище, а знаковим елементом інтер’єру став сторічний камін, зовнішній вигляд якого зберігся без змін.
Гостинна Мама Гочі вперше відкрила двері у грудні 2016 року. Сотні винних дегустацій та тисячі небайждужих сердець, день тут починається зі свіжої випічки, а завершується вином.